1819 Banner met hoofdjes leerlingen
Future Classroom
foto FCR
Logo DBSF(2)

Digitale competenties versterken van jongeren, daar gaan we voor! Leerlingen en niet-leerlingen zijn op vrijdag welkom voor een workshop in de future classroom. Met dank aan het DBSF.

inschrijven workshop future classroom

Eurekacare Londen
foto eurekacare
LogosBeneficairesErasmus-LEFT_NL-300x66

Dankzij de subsidie die we ontvangen via Epos, kunnen we leerlingen 3e graad een internationale ervaring geven. We bouwen dit graag verder uit in de toekomst.

SOVA-SOFA
fauteuil
cera2 op wit

We richten enkele ruimtes sfeervol in om communicatie en SOciale VAardigheden te stimuleren. Dankzij CERA kunnen we de ‘time-out’ een mooie make-over geven.

Nestklas
foto nesklas
01-veranderwijs_logo_900-300x168

Dankzij de subsidie via Veranderwijs.nu konden we een klas herinrichten tot een uitnodigende en stimulerende leeromgeving.

Sporthal
foto sportinfra
Logo_SportVlaanderen_kleur-met-leeuw-300x76

De overheid subsidieert het vernieuwen van de sporthal. We stellen deze dan ook open voor externe verenigingen omdat we geloven in het concept van ‘brede school’.

Hartveilige school
defibrilator
logo HeartSaver new

Via de schoolprojecten van vzw HeartSaver installeren we eind augustus 2019 een AED hartstarter op onze campus. Met een defibrillator aan de inkom van de sporthal starten we in september als hartveilige school!

Vzw HeartSaver ijvert om het aantal hartstarters in België minimum te verdubbelen en de toestellen op toegankelijke plaatsen zoals scholen te installeren zodat ook omwonenden en passanten kunnen gebruik maken van de defibrillator indien nodig. Samen met vzw HeartSaver en het Rode Kruis Vlaanderen zetten we als school verder extra in op kennis van Reanimatie en Defibrillatie via opleidingen en workshops.

Eureka Atheneum Torhout

Rijselstraat 110
8820 Torhout

Tel. 050 21 33 21
info@go-eureka.be

Volg ons

Facebook
Instagram
youtube