website banner 28 op 2

Studiecoaching

Onze onderwijstaak stopt niet als de bel gaat. Leren studeren én de mogelijkheid hebben om te studeren, is een opdracht van de school. Gezien het voor leerlingen niet steeds evident is om grotere hoeveelheden leerstof zelfstandig te verwerken, bieden we studiecoaching aan.

Leerlingen die het coachingstraject volgen, worden individueel begeleid. Zij komen 2 keer per week naar de coaching die aansluit op de lessen.

Goed studeren begint met plannen. Een goede planning waarbij ook rekening wordt gehouden met hobby’s, zorgt voor minder stress. We kijken samen hoe bepaalde vakken het best gestudeerd kunnen worden. Hoe maak ik een goede samenvatting? Hoe studeer ik een taal? Welke extra (en vaak leuke) hulpmiddelen zijn er naast mijn leerboek? Samen gaan we op zoek.

Deze begeleiding is persoonlijk en op maat. Wanneer een leerling zelfstandig aan de slag kan, proberen we de overstap te maken naar de niet-gecoachte studie. Op deze manier bieden we een begeleiding aan die aangepast is aan de noden van de leerling.

Samen gaan we ervoor!

eureka atheneum-1

Eureka Atheneum Torhout

Rijselstraat 110
8820 Torhout

Tel. 050 21 33 21
info@go-eureka.be

Volg ons

Facebook
Instagram
youtube